Idrettens ildsjelpris gikk i år til Kjell Sivertsen fra Seiken Karateklubb. Sivertsen ble tildelt prisen av ordføreren på Ledaal 1.januar. Vi gratulerer!

Kjell Sivertsen var med å starte Seiken Karateklubb i 1981 og satt som leder i klubben i 30 år. Han har vært hovedinstruktør i klubben siden begynnelsen, en rolle han fortsatt har. Sivertsen har vært leder av Karateutvalget i Norges Kampsportforbund i 10 år (2004-2014), hvor han nå er leder i valgkomiteen. Han har også vært nasjonal og internasjonal dommer i en årrekke. I tillegg er han kjent som en humørspreder og for å være usedvanlig dyktig i det han foretar seg.

Sivertsen er med andre ord en veldig verdig vinner av Ildsjelprisen 2017. I tillegg til et diplom som synlig bevis mottar han en gavesjekk på kr 25 000.

Stavangeridretten har mange ivrige ildsjeler som gjør en uvurderlig innsats i sitt idrettslag. Flere av disse ble nominert til Ildsjelprisen og vi ønsker lykke til videre med det gode arbeidet!

Ildsjelprisen deles ut i samarbeid mellom Idrettsrådet og Stavanger kommune.

Kjell Sivertsen mottar Ildsjelprisen av ordfører Christine Sagen Helgø på Ledaal 1.nyttårsdag. Foto: Svein Hagen, Stavanger Aftenblad.
catalogo de pandora

Del