Ishockey for personer med “special needs”

Stavanger Hockey (Ishockeyklubben Stavanger) starter nå opp et nytt tilbud for personer med “special needs”. Første trening er 1.desember i DnB Arena.

Stavanger Hockey blir dermed den første ishockeyklubben i Norge, og så vidt vi vet i Skandinavia, som oppretter et slikt tilbud. Det nye laget vil hete “Superteam Stavanger Hockey”.

Lørdag 1.desember kl.12-14 går den første treningen for det nye tilbudet av stabelen i DnB Arena. Tilbudet er rettet mot personer som av ulike årsaker faller utenfor det ordinære idrettstilbudet. Dette kan være psykisk utviklingshemmede eller andre personer som sliter med å finne seg til rette i idretten. Det kalles derfor et tilbud for personer med “special needs”. Folk i alle aldre er velkommen. Det er lagt til rette for at deltakernes egenandel skal være lav og det vil dermed koste kun kr. 300 per pers for deltakelse ut sesongen.

Mer informasjon om tilbudet finnes på denne flyeren. De som ønsker ytterligere informasjon kan ta kontakt med Jack André Djupvik på 482 85 263 / jack.andre.djupvik@gmail.com, eller Trine Lyngaas på 952 93 488 / tl@agasti.no.

Tilbudet er kommet i stand gjennom et samarbeid mellom Ishockeyklubben Stavanger, Stavanger Oilers og Idrettsrådet Stavanger. Idrettsrådet støtter tilbudet gjennom sin “Idrett+”-ordning. En rekke andre klubber innen ulike idretter får også støtte til lignende tilbud, men vi vil gjerne ha flere! Vi ber interesserte klubber ta kontakt med oss i Idrettsrådet. air max blancas

اترك تعليقاً

Scroll to Top
انتقل إلى أعلى