Superlekene 2013

Superlekene – et idrettsarrangement for utviklingshemmede – arrangeres i år i Stavanger og Sandnes 24.-25.mai. Årets utgave blir den femte i rekken siden starten i 2009.

Det vil konkurreres i fotball, håndball, svømming, friidrett, boccia, og rullestolløp (nytt av året). Mens svømmedelen vil foregå i Stavanger svømmehall som før, vil resten av øvelsene foregå i/ved Sandneshallen i år. Man har ikke vært velsignet med godvær på Superlekene de siste årene, men dette har man altså gardert seg mot i år.

I tillegg til den sportslige delen så vil det selvfølgelig bli sosialt samvær i form av en festmiddag på lørdag kveld. Feststed er ikke endelig fastsatt, men følg med på Superlekenes hjemmeside fremover for mer informasjon.

Det er åpent for påmelding frem til 10.mai, og det gjøres på Superlekenes hjemmeside. nike air max hombre

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top