Kommunalt driftstilskudd utbetales

Første del av kommunalt driftstilskudd utbetales i disse dager. En del lag vil få pengene på konto i dag, resten vil få dem over helgen.

Kommunalt driftstilskudd blir utbetalt av Idrettsrådet i disse dager. Som alltid utbetales driftstilskuddet i to omganger; første halvdel kommer nå på sommeren, mens andre halvdel kommer i begynnelsen av desember.

Det er totalt 3 725 000 kroner til fordeling, som for øvrig er det samme som i fjor, og hvilke lag som får hva i tilskudd finner du en oversikt over under fanen “Tilskuddsordninger” og videre under “Kommunalt driftstilskudd“. Her finner du også informasjon om hvor mange lag som søkte om støtte i år, hvor stor støtten er per hode, samt at du kan se tilsvarende tall fra i fjor. canada goose sale

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top