Idrettens Ildsjelpris 2013

Idrettens Ildsjelpris ble første gang utdelt i 2010 og er en årlig kåring og hedring av de mange ildsjelene som idretten er helt avhengig av. Det er Stavanger kommune og Idrettsrådet som på vegne av hele idretten i Stavanger tildeler idrettens Ildsjelpris. Ildsjelen vil motta en reisesjekk på kr 25.000, samt et synlig bevis på hedersbetegnelsen.

Juryens begrunnelse:

Årets Ildsjelpris går til en person som har vært medlem av sitt idrettslag siden 1964, og har i løpet av den tiden innehatt de fleste verv. Ildsjelen har også hatt regionale så vel som nasjonale verv, alle til fremme for idretten. Årets ildsjel er en hjørnesten i klubbens drift, og pådriver for at både nasjonale og internasjonale konkurranser finner sted i regionen.

Etter at ildsjelen gikk inn i pensjonistenes rekker har aktivitetsnivået på ingen måte gått ned.  Personen har på en uselvisk måte hatt et brennende og lidenskapelig engasjement for idretten sin.

Med sin iherdige innsats og dyktighet har årets ildsjel vært med på å utvikle ett arrangement fra å være et rent showarrangement til nå å være en topp internasjonal konkurranse hvor de beste innen idretten deltar. Fra å være en endagskonkurranse i tidligere år vil årets utgave av Tour de Fjords gå over flere dager.

Han er selvsagt æresmedlem i Stavanger Sykkelklubb.

Idrettens Ildsjelpris 2013 går til Jan Inge Hegreberg.

nike air max 2017

اترك تعليقاً

Scroll to Top
انتقل إلى أعلى