Bli med på idrettsutveksling!

Er du født i 1997 eller 1998 og vil bli med på en tur til Eskilstuna i Sverige for å bli kjent med, og konkurrere mot, ungdommer fra hele Norden?

Den nordiske idrettsutvekslingen er et samarbeid mellom Stavanger, Eskilstuna, Esbjerg og Jyväskylä som har pågått hvert år siden 1975. Det har alltid vært 16 åringer som har vært med på dette, og hvert år har det blitt rullert på type idrett. I 2012 ble det for eksempel konkurrert i tennis i Stavanger.

I 2013 forsøker vi en ny vri.  Da skal det konkurreres i flere idretter; et såkaltmultisportarrangement (lignende Mesternes Mester). Vi ønsker å ha med oss 6 gutter og 6 jenterfødt i 1997 eller 1998.  I den anledning ønsker vi spesielt å invitere med utøvere fra de idrettene som tidligere ikke har vært med. Spesielt gjelder dette utøvere fra håndball, ski/snowboard, curling, diverse kampsporter, klatring, kajakk, roing, sykling, bueskyting, boksing, amerikansk fotball, rugby, skøyter,  bowling, bryting, dans, cricket, kunstløp, vannpolo og biljard. Utøvere fra andre idretter kan også søke. Det vil bli loddtrekning.

Påmelding:
Tidligere har alle utøverne vært fra samme idrett, men i år ønsker vi å ha med utøvere fra flere idretter. De som ønsker å bli med på dette sender rett og slett bare inn en e-post med  navn, kontaktinformasjon og navn på sitt idrettslag til post@idrettsraadet.no.

Årets arrangement:
Sted: Eskilstuna
Dato: 27.juni – 1.juli
Egenandel: 500,- inkl. reise med fly, kost, losji, gaver
Program:
Programmet er ikke helt klart enda men det er noen elementer som går igjen hvert år.
27.juni: Reise til Eskilstuna, bli kjent
28.juni: konkurranser, shopping,
29.juni: Konkurranser, gokart og grilling
30.juni: Utflukter og aktiviteter
1.juli: Reise til Stavanger

 

Ta kontakt for mer informasjon pandora joyeria

اترك تعليقاً

Scroll to Top
انتقل إلى أعلى