Aktivitetskveld for Jenter i Fokus

Ca 100 jenter i alderen 13 – 17 år fikk fredag 18.okt sjansen til å prøve ulike aktiviteter i Sørmarka Arena.

Jentene kom fra ulike idrettslag som alle har forpliktet seg til å jobbe aktivt med å beholde jentene lenger i Idretten. Som en bonus så arrangere Idrettsrådet denne aktivitetskvelden for jentene. Her fikk de mulighet til å prøve klatring, curling, kunstløp og modellbiler – alle aktivitene med kyndige veiledere. Takk til Sørmarka Curlingklubb, Bratte Rogalands Venner, Stavanger Kunstløpklubb og Stavanger Modellbilklubb.

I tillegg til denne aktivitetskvelden skal lagene i løpet av året gjennomføre minimum 8 ulik sosiale tilstelninger (kveldsmat, sminkekurs, surfing sov) som ikke har noe med egen idrett å gjøre. Trenerne til lagene skal gjennomføre en “medarbeidersamtale” med hver jente. Jentene skal også fylle ut et evalueringsskjema i begynnelsen og slutten av året. Les mer om Jenter i Fokus her. air max 97

Deixe um comentário

Rolar para cima
Rolar para cima