Stipendvinner – Lotte Miller

Vi vil med jevne mellomrom presentere noen av de som har mottatt kommunalt idrettsstipend i 2012. Denne gangen har vi kommet til Lotte Miller.

Navn
Lotte Miller

Alder
16år

Idrettslag
Madla Svømmeklubb – Stavanger Triathlon klubb

Type idrett
Svømming – triathlon

Hvorfor driver du med idretten din?
Det er en måte å presse seg selv til å gjøre nye ting, som man ellers aldri hadde gjort!

Hvor mye trener du?
13-14 økter i uka

Hvordan ser en typisk dag ut for deg?
Står opp kl.6.00 går på trening. Kommer hjem, går på skolen. Kommer hjem fra skolen gjør lekser, spiser. Går på trening og deretter kanskje litt mer lekser, eller mer trening (kommer an på treningsperiode) eller bare slapper av. Og deretter i seng kl.21.00.

Har du noen mål innen idretten som du jobber mot?
Har veldig lyst å nå internasjonalt toppnivå i Triathlon og et sterkt nasjonalt nivå innen svømmingen (ta norsk rekord på stafett for eksempel).

Hva er din beste opplevelse innen idretten?
Da jeg vant E-cup ungdom i Tsjekkia 2011, løp inn til applaus og med norsk flagg!

Driver du med, eller har du drevet med, andre idretter?
Har vært igjennom de fleste idretter; turn, fotball, dansing osv. Har alltid vært en god løper og løpt en god del for meg selv opp igjennom årene.

Hvem er ditt forbilde innen idretten?
Har mange idrettsforbilder, alle har jo noen visse egenskaper som du kanskje spesielt ønsker du også kunne ha. Har en del jenter i svømmeklubben og triathlon landslaget som skiller seg spesielt ut. Sarah Louise Rung (treningskamerat) Victoria Rung (treningskamerat) + Kristian Blummenfeldt (treningskamerat på triathlon landslaget).

Beskriv deg selv med tre ord?
Målrettet, konkurranseinstillt, sta

Har du noen råd til yngre utøvere i din idrett?
Å prøve ut nye ting og utfordinger er  kjempe bra! Man lærer av nye erfaringer og ofte de tøffeste tingene er det som hjelper deg videre som idrettsutøver. Ikke gi opp og alltid sett deg mål som kan oppnås. Men aller viktigst du må ELSKE det du holder på med, det er da du vet at du driver med den rette idretten. For det er ikke bare en idrett men en livsstil!

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
air max mujer

Yorum bırakın

Scroll to Top
Scroll to Top