Hva har disse til felles?

OL-medaljevinner Alexander Kristoff, verdensmester Are Strandli, paralympisk mester Sarah Louise Rung og Oilers-spiller Matthias Trettenes?

Svar: De har alle mottatt kommunalt idrettsstipend.

Store prestasjoner
I løpet av de siste 13 årene er det delt ut 220 stipend til idrettsutøvere, trenere, ledere og dommere. Blant disse finner man OL-medaljører, verdenesmestere, europamestere, landslagsutøvere og et stort antall norgesmestere. Det er med andre ord store prestasjoner som ligger bak hvert utdelt idrettsstipend.
Søknadsfrist 15.mars
Idrettsstipendet er et personlig stipend som tildeles til enkeltpersoner på bakgrunn av idrettsprestasjoner (utøvere) og kompetanseheving (trener/leder/dommer). I 2014 deles det ut 10 stipend, hvert på kr 10.000. Søknadsfristen er 15.mars.
Søknadsskjema og mer informasjon finner en her. 


Alle stipendmottakere
Her kan dere finne en oversikt over alle stipendmottakere siden 2001. canada goose frauen

Yorum bırakın

Scroll to Top
Scroll to Top