Idrettspatruljen besøkte Tasta skole

Tasta skole tok onsdag i mot Idrettspatruljen i skolegården. Ca. 100 barn, hovedsakelig fra SFO, ble satt i full sving gjennom en rekke ulike aktiviteter.

I strålende vær tok SFO ved Tasta skole i mot Idrettspatruljen i skolegården sist onsdag, 2.4. Der fikk hovedsakelig 1.-4.klassinger, men også noen eldre barn, få prøve seg på en rekke ulike aktiviteter.

Her var rulleski, badmintonutstyr, fotballer, friidrettsutstyr som hekker og lengdematte, skateboard, minigolf, boksehansker, og mye mer som barna fikk prøve. Entusiasmen var stor, og flere klagde på at de ikke fikk prøvd alt i løpet av den drøye timen Idrettspatruljen var tilstede; “det var jo så mange kjekke aktiviteter!”

Lærerne var også fornøyde med aktiviteten, og både de og barna ønsket Idrettspatruljen velkommen tilbake.

Nedenfor kan dere se noen bilder fra besøket.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
michael kors tasche jet set

Yorum bırakın

Scroll to Top
Scroll to Top