Kongepokalen til Oilers!

Stavanger Oilers vant i går sitt tredje NM-sluttspill i løpet av de fire siste årene. Avgjørelsen falt i “sudden death” da Snorre Hallem satte inn 4-3.

Stavanger Oilers (eller Stavanger Ishockeyklubb som er det offisielle navnet) fortsetter sin dominans i norsk ishockey, og tok i går hjem “byttå” andre året på rad. Laget vant finaleserien med 4-2 mot Vålerenga etter gårsdagens hjemmeseier i DnB Arena.

Det var “stinn brakke” med 4 377 tilskuere, men disse måtte vente på en avgjørelse helt til “sudden death”. Da Snorre Hallem pirket inn vinnermålet 4.45 minutter ut i første ekstraomgang, kunne imidlertid jubelen endelig slippes løs.

Idrettsrådet gratulerer så mye med nok et trofé – måtte suksessen fortsette! Vi tillater oss i samme åndedrag å legge ut en lenke til Oilers-hymnen “Hjemmakamp”. air max

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top