Kongepokalen til Oilers!

Stavanger Oilers vant i går sitt tredje NM-sluttspill i løpet av de fire siste årene. Avgjørelsen falt i «sudden death» da Snorre Hallem satte inn 4-3.

Stavanger Oilers (eller Stavanger Ishockeyklubb som er det offisielle navnet) fortsetter sin dominans i norsk ishockey, og tok i går hjem «byttå» andre året på rad. Laget vant finaleserien med 4-2 mot Vålerenga etter gårsdagens hjemmeseier i DnB Arena.

Det var «stinn brakke» med 4 377 tilskuere, men disse måtte vente på en avgjørelse helt til «sudden death». Da Snorre Hallem pirket inn vinnermålet 4.45 minutter ut i første ekstraomgang, kunne imidlertid jubelen endelig slippes løs.

Idrettsrådet gratulerer så mye med nok et trofé – måtte suksessen fortsette! Vi tillater oss i samme åndedrag å legge ut en lenke til Oilers-hymnen «Hjemmakamp». air max

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen