Idrettspatruljen hjemmebesøk

Ønsker deres barn og/eller ungdom å bli involvert med idretten i Stavanger?

Har dere et barn eller ungdom som ønsker å starte med idrett, men ikke vet hvor dere skal finne informasjon eller hvordan best å gå fram? Ta kontakt for å få besøk av Idrettspatruljen!

I Stavanger er det over 150 idrettslag med over 100 ulike idretter, men selv om det er mer enn nok for alle så er det ikke like enkelt for alle å bli med. Det kan være utfordrende å vite hva som forventes og hvordan alt foregår før man blir medlem i et idrettslag.

Idrettspatruljen bidrar med å etablere den første kontakten mellom familier og idrettslagene. Dette gjøres gjennom Idrettspatruljen som skal bidra til å gjøre det enklere for barn og unge å bli med i idretten.

Kontakt!

Klikk HER for å bli kontaktet av en av våre idrettskonsulenter. 

Du kan også ta kontakt med Idrettsrådet Stavanger på +47 4000 23 99 eller post@idrettsraadet.no

Vi har frivillige som snakker flere språk, hvis du foretrekker å ha møtet på ditt eget morsmål gir du beskjed og vi prøver å finne en løsning.

Hva blir neste steg?

     1. Dere blir kontaktet av Idrettspatruljen der vi avtaler et møte hvor vi presenterer de forskjellige tilbudene som finnes og gir mer informasjon om hvordan norsk idrett fungerer. Vi finner da sammen en idrett og idrettslag som passer til familien og følger videre opp med det aktuelle laget for å bekrefte treningstider og kontaktpersoner.

     2. Idrettspatruljen oppretter kontakt mellom idrettslagene og familien.

     3. Når dere blir enige om en aktuell idrett og tidspunkt for oppstart hjelper Idrettspatruljen med å tilrettelegge for familien ved å følge dere til den første treningen om nødvendig.

Hva koster det?

Alle som deltar i idretten, må betale kontingent for å være dekket av forsikring og prisen avhenger av type idrett og idrettslag. Dersom det er noen vanskeligheter med å dekke kostnadene ved å drive med idrett kan Idrettspatruljen være behjelpelig med å finne betalingsløsninger og informere om ulike støtteordninger som det kan søkes om.

 

Kjenner du noen som ha nytte av et besøk fra Idrettspatruljen for å få mer informasjon og hjelp til å starte i et idrettslag? 


Henvis dem til oss, send dem lenken til dette nettstedet eller last ned brosjyren for å gi til dem HER

Skroll til toppen
Rull til toppen