IDRETTSDAGEN

IDRETTSDAGEN 2024 

LØRDAG 13.januar fra kl 12:00 – 16:00

Stavanger Idrettshall 

Klikk her for Facebook arrangementet.

Om Idrettsdagen

Den 5.januar 2019 ble Idrettsdagen avholdt for første gang i Forum Expo. Det ble en suksess på direkten! 29 engasjerte og flinke idrettslag stilte opp for å vise innbyggerne i Stavanger og omegn det fantastiske idrettsmangfoldet som finnes i byen vår. Vi var noe spent på hvor mange som faktisk ville komme, men med cirka 3000 barn, unge og voksne innom opplevde vi at dette slo an umiddelbart. Alle idrettslag hadde sitt tilegnete område hvor det ble satt opp en aktivitet der alle som ville kunne prøve. Idrettslagene stilte med nødvendig utstyr og mange flinke trenere.

Den umiddelbare suksessen vi opplevde ved å arrangere Idrettsdagen i 2019 fortalte oss at «dette må vi gjenta!». Og slik ble det; den 11.januar 2020 ble Idrettsdagen avholdt for andre år på rad. Denne gang i Stavanger Idrettshall. Antall idrettslag som deltok med sine aktiviteter økte, nå med hele 35 i tallet. Også antall besøkende økte, dermed fikk enda flere barn, unge og voksne komme for å se og prøve de mange idrettene som finnes i byen.

Idrettsrådet har nå arrangert Idrettsdagen 4 ganger de siste 5 årene (2021 utgikk grunnet pandemien). Da er det vel blitt en tradisjon?

Idrettsrådet takker alle idrettslagene som har bidratt til å skape en så fantastisk aktivitetsmesse! Idrettsdagen har vist seg som et nyttig arrangement, som det er stor interesse for. Idrettslagene får vist frem sin idrett og barn og unge får – helt gratis – prøve alle de spennende idrettene som finnes i Stavanger. 

 

Med tanke på antall besøkende på Idrettsdagen, samt omtale i medier og diverse, fikk idrettslagene utvilsomt en svært god arena til å promotere sin klubb og sin idrett på en bred og god måte. Barn, unge og voksne fikk prøve idretter de aldri har kommet på eller har visst at fantes, og dermed kanskje oppdaget noe nytt de ønsker å begynne med. I etterkant av Idrettsdagen, i 2019, 2020, 2022 og 2023, var det flere idrettslag som opplevde en økt rekruttering. 

IDRETTSDAGEN 2023 - Stavanger Idrettshall

 

IDRETTSDAGEN 2020 - I bilder

IDRETTSDAGEN 2019 - i bilder

Skroll til toppen
Rull til toppen