IDRETTSPATRULJEN

Idrettspatruljen oppsøker folk der de er for å presentere et mangfold av idrettsaktiviteter, tilpasset alder og nivå.

Idrettspatruljen er som et rullende idrettsanlegg. Vi disponerer en stor varebil, masse forskjellig idrettsutstyr og en 17 seters minibuss. Vi oppsøker primært skoler, SFO og barnehager. Vi tar også noen betalte oppdrag som f.eks. familie/aktivitetsdager og aktivitet knyttet til bedrifter. Vi har et stort nettverk av dyktige trenere innenfor en rekke idretter. Det er mange som ønsker besøk av idrettspatruljen, derfor er det smart å booke oss i god tid før aktiviteten skal foregå.

For bestilling av Idrettspatruljen trykk HER

Idrettspatruljen

«Idrettspatruljen» ble lansert med brask og bram på Tjensvoll skole. Over 100 barn fra skolens SFO tok i mot nyvinningen med stor entusiasme.

Idrettspatruljen er et rullende idrettsanlegg proppet med diverse utstyr som er egnet til å skape aktivitet. Tjensvoll skole var de første som tok i mot
Idrettsrådets nyvinning i dag. Over 100 barn fikk prøve de ulike aktivitetene Idrettspatruljen kan by på.

Det er i Idrettsrådet over en lengre periode blitt syslet med tanken om et rullende idrettsanlegg som kan reise rundt og skape aktivitet der det befinner seg folk. kan f.eks. være skoler, barnehager, bedrifter og eldreboliger, men også andre steder. Barna i Tjensvoll skoles SFO viste stor glede over å prøve ut de ulike aktivitetene det rullende idrettsanlegget kan by på.

Her er både skateboard, skaterampe, innebandykøller, fotballer, håndballer, volleyballer, lasermåler, balansebrett og mye mer. Bilen er ikke ferdigutstyrt ennå og vil fylles med stadig mer utstyr fremover.

Takket være Kverneland Bil, som donerte bilen til formålet, er Idrettspatruljen endelig et faktum.

Her kan du lese Stavanger Aftenblads reportasje om Idrettspatruljen. accesorios pulsera pandora

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen