Idrettsutveksling i Eskilstuna

Seks gutter og seks jenter fra stavangeridretten deltok forrige helg i den 39. nordiske idrettsutvekslingen. Årets idrettsuveksling gikk av stabelen i Eskilstuna i Sverige.

Den årlige nordiske idrettsuvekslingen mellom Stavanger og vennskapsbyene Eskilstuna, Esbjerg og Jyväskylä ble i år arrangert i svenske Eskilstuna 27.juni-1.juli. Årets utgave inneholdt konkurranser i trathlon, sandvolleyball og kanopadling.

Stavanger stilte med utøvere fra en rekke ulike idretter (håndball, turn, skøyter, sykkel, ski, vannpolo og skyting). Utøverne fikk dermed prøve seg i uvante øvelser, en utfordring de tok på strak arm, og de ga alt. Det holdt ikke helt inn til seier, men endte med en tredjeplass. Danske Esbjerg vant til slutt. De norske utøverne var likevel fornøyd med turen, der den sosiale biten også er tillagt stor betydning.

Foruten de tolv utøverne var Stavanger representert ved personer fra både styret og administrasjonen i Idrettsrådet, idrettsavdelingen i kommunen, og nestleder i kommunalstyret for kultur og idrett (Bjarne Kvadsheim).

I fjor ble idrettsutvekslingen arrangert i Stavanger (tennis) mens det neste år er Esbjerg som står for tur. joyeria pandora

Leave a Comment

Scroll to Top
Przewiń do góry