NORSK OG INTERNASJONALE MESTERE 2013

Stavanger formannskap vedtok i 1979 å hedre byens norske mestre med overrekkelse av byens nål i forbindelse med ordførerens mottakelse på Ledaal 1. januar. Nålen deles ut til norske- og nordiske mestre og medaljevinnere i EM, VM, OL og World Cup sammenlagt både i individuelle idrettsgrener, og i lagmesterskap.

Følgende kriterier legges til grunn:
NM:
Mesterskapet må ha offisiell status som NM senior eller junior innen sitt særforbund, dog med den begrensning at det kun gjelder A-mesterskap i senior klassen og eldste aldersgruppe i juniorklassen. Veteraner er unntatt.
Internasjonale mesterskap:
Mesterskapet må ha offisiell status som EM, VM, OL eller World cup. Det gjelder kun A-mesterskap i senior klassen og eldste aldersgruppe i juniorklassen. Veteraner er unntatt.
Klubber/lag som for året 2013 har tatt mesterskap individuelt eller lag og som dekker ovennevnte kriterier, bes vennligst om å innrapportere sin(e) mester/mestre innen 1. desember med navn, adresse, mailadresse, klubb og idrettsgren/klasse til:
Christine Svoren: christine.svoren@stavanger.kommune.no eller
Aras Gaure: aras.gaure@stavanger.kommune.no
Stavanger kommune
Idrettsavdelingen
Postboks 8001
4068 Stavanger kommune

nike air max 1

Leave a Comment

Scroll to Top
Przewiń do góry