Utvidet frist for navnekonkurransen

Fristen for å sende inn forslag til det nye og unike samarbeidskonseptet mellom idretten og næringslivet er utvidet til 3.januar 2012.

Vi har fått inn mange gode navneforslag til det som hittil er blitt kalt “Et felles løft for breddeidretten i Stavanger”. Likevel ønsker vi flere gode forslag velkommen, og vi tror at en god jul vil stimulere til enda mer kreativ tankevirksomhet.

De fleste er nok nå klar over hva dette går ut på. Det er altså et nytt og unikt samarbeidskonsept mellom idretten og næringslivet i Stavanger, med det formål å høyne kvaliteten og bredden på aktivitetene til idrettslagene. Til dette trenger vi et godt navn som er relativt kort, beskrivende og lett å huske. For mer informasjon om samarbeidet kan en powerpoint-presentasjon finnes under fanen “Idrett og næringsliv”.

Nøl ikke med å sende inn ditt forslag til: post@idrettsraadet.no innen 3.januar 2012. Vinneren premieres med et gavekort på kr 3000, mens de to nest beste forslagene premieres med gavekort på kr. 1000 hver. joyaspandoraonline

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top