Svømmetrening for ungdom med overvektsproblemer

Madla Svømmeklubb har startet svømmetrening for ungdom med overvektsproblemer. Treningen er for deltakere i alderen 10-16 år og avholdes to ganger i uken på Revheim skole. Tilbudet støttes av Idrettsrådet gjennom “Idrett+”-ordningen.

15.januar startet Madla Svømmeklubb et svømmetilbud rettet mot ungdom med overvektsproblemer. Dette er en målgruppe som ofte faller utenfor både det ordinære klubbtilbudet, og som vegrer seg for å gå i svømmehallen innenfor vanlige publikumstider.

– Ungdommene skal synes det er kjekt å komme, de skal kjenne at dette er noe de behersker. Deltakerne som er med er positive, de ønsker å mosjonere samtidig som de har et ønske om å tilegne seg nye ferdigheter, sier Ingrid Møllerop i Madla Svømmeklubb. I tillegg til fokus på mestring settes det også fokus på å øke utholdenheten, og på det å bedre teknikken til deltakerne.

Gruppen trener hver tirsdag og torsdag kl. 16-17 på Revheim skole. Det er fortsatt mulig å melde seg på kurset, opplyser Møllerop. Hun tar i mot både spørsmål og påmelding påsvommekurs@madlasvommeklubb.no / 907 62 146.

Idrettsrådet støtter dette tiltaket gjennom “Idrett+”-ordningen. For mer info om “Idrett+” se egen fane på forsiden eller ta en snarvei her. nike air max bw

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top