90 jenter høyt og lavt i Sørmarka Arena

Nærmere 90 jenter var til stede i Sørmarka Arena da Idrettsrådet samlet alle jentene i «Jenter i Fokus» til aktivitet og samvær sist fredag.

Idrettsrådet inviterte sist fredag, 11.11, alle lagene i «Jenter i Fokus»-ordningen til en samling i Sørmarka Arena. Nærmere 90 jenter fra de seks idrettslagene som deltar i årets «Jenter i Fokus» deltok på den årlige samlingen. Der fikk de prøve seg på kunstløp, klatring og curling.

– Det var kjempekjekt!, var omkvedet fra jentene. De ble delt inn i tre grupper à 30 jenter og fikk en drøy halvtime på hver av de tre aktivitetene. Og de var både høy og lavt, bokstavelig talt: i den 17 meter høye klatreveggen var flere av jentene helt til topps, mens enkelte fikk mer nærkontakt med curling- og skøyteisen enn de kanskje satte pris på. Det var uansett bare smil og latter å se hos jentene, som tydeligvis hadde det kjekt.

SAMSUNG CSC
Offensive jenter i klatreveggen.

Lagene som deltar i «Jenter i Fokus» i år er: Viking FK (J-00), KFUM/Brodd Håndball (J-01), Madla IL (J-2003), SIF Håndball (J-2000), Hinna Håndball (J-01) og Stavanger Orienteringsklubb (13-17 år).

Takk til Folkehallene som stilte Sørmarka Arena eksklusivt til vår rådighet i to timer etter ordinær åpningstid på fredag, samt stilte med verter i klatreveggen. Vi vil også takke Stavanger Kunstløpklubb og Sørmarka Curlingklubb som stilte med instruktører på isen!

SAMSUNG CSC
Stødige jenter på kunstløp-isen.

joyas de pandora

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen