Idrettsutveksling 2019

Idrettsutveksling 2019 Jyväskylä

En fantastisk tur for gruppen på årets Idrettsutveksling! 

 Stavanger Kommune er vennskapsby med Eskilstuna, Esbjerg og Jyväskylä. De siste 45 årene er det blitt arrangert idrettsutveksling mellom alle byene og i år var det Finland som sto som arrangør. De 12 norske ungdommene fra Stavanger Svømmeklubb og Frisinn Sportsklubb stilte med positiv humør og konkurranse stemning tidlig morgen på Sola Flyplass. 

Utover 4 dager ble det en utklassing av Stavanger-svømmerne som vant alle 4 konkurranser i Jyväskylä, noe som ble feiret med en fortjent fridag siste dag i Särkenniemi fornøyelsespark. Idrettsrådet Stavanger stiller med representanter hvert år og arrangerer på vegne av Stavanger Kommune. Idrettsavdelingen i kommunen stiller også med representanter, samt Bjarne Kvadsheim fra Kommunalstyre for Kultur og Idrett. 

Det så ut som alle storkoste seg på turen og lærte mye mer om både anlegg og andre nasjoner. Vi gleder oss stort til neste år når det arrangeres i Stavanger!

Skroll til toppen
Rull til toppen