1000TAKK 2023 – Takk til alle!

1000TAKK 2023 - Takk til alle deltagere, instruktører og Stavanger Kommune!

 

1000TAKK 2023 er ferdig for i år og Idrettsrådet ønsker å rette en stor takk til alle som bidro til å gjøre årets arrangement og sommer til enda en positiv og kjekk idrettsopplevelse!

Stavanger Kommune innvilget støtte til Idrettsrådet Stavanger for å kunne fortsette å tilby gratis sommeraktiviteter til barn og unge om sommeren! 

1000TAKK forflyttet seg til 5 ulike bydeler i løpet av sommeren og varte 5 uker, 5 dager per uke, fra kl.08:00-16:00 hver dag! 

Over 400 barn og unge deltok på 1000TAKK og fikk instruksjon av over 70 forskjellige instruktører fra 24 ulike idrettslag. I tillegg stilte Idrettsrådet og Idrettspatruljen med personell og instruktører for å bidra til idrettsgleden. Arrangementet skapte over 1800 timer med sommerjobb for idretten!

100TAKK til Stavanger Kommune!

 

 

Etter stor suksess med Barnas Sommer i de første årene vedtok Stavanger Kommune å videreføre tiltaket til å bli en fast ordning i 2021 for å kunne skape gode sommeropplevelser for barn og unge hvert år fremover.

Politikerne i Stavanger vedtok å tildele Idrettsrådet 1 000 000 kr til 1000TAKK i 2023 som en av de største tilskuddsmottagerne! Med dette kunne vi skape masse positive opplevelser for barn og unge og i tillegg tilby mange instruktører en kjekk og lærerik sommerjobb.

1000TAKK var heldige og fikk besøk av ordføreren siste dagen i Hetlandshallen hvor barna fikk vist frem mye av det kjekke de har holdt på med!

Tusen takk Stavanger Kommune for bidraget og støtten for å gjøre 1000TAKK mulig!

1000TAKK til idrettslagene og instruktørene

 

 

Over 70 forskjellige instruktører fra 23 ulike idrettslag deltok som instruktører og miljøtrenere på 1000TAKK i sommer. Til sammen bidro de med over 1800 timer med aktiviteter! Som del av Barnas Sommer og Idrettsrådets arbeid var det viktig å kunne tilby unge utøvere og instruktører muligheten for sommerjobb. Idrettslagene støttet sine instruktører med aktivitetsopplegg og profesjonelt utstyr som de deltagende barna fikk bruke. 

Instruktørene viste masse positiv engasjement og erfaring fra sin idrett, noe som fort smittet over på deltagerne som alle ønsket å oppleve de spennende idrettene som ble gjort tilgjengelig for dem å prøve.

Tusen takk for all den tid dere brukte på planlegging og gjennomføring på arrangementet i sommer!

Oversikt over deltagende idrettslag

Hundvåg Håndballklubb
Stavanger Karateklubb
Stavanger Ju Jitsu Klubb
Stavanger Badminton Klubb
Stavanger Freestyledisco klubb
Stavanger Lassa Cricket Club
Stavanger Fekteklubb
Uburhedleren Fjellsportlag
Tasta Turn
Mastra Idrettslag
Forus og Gausel Håndball og Basketball
Hinna Håndball
Tasta Håndball
Stavanger Innebandyklubb
Hinna Volleyball
Mastra Hestesportklubb
Viking Cricket Club
Hundvåg Innebandyklubb
Stavanger Basketballklubb
KFUM Volleyball
Stavanger Tennisklubb
Storm Kampsportklubb
Nord Jæren Sportsdanseklubb

Lenke til nedlasting av kontaktdetaljer for alle deltagende idrettslag:

Deltagende idrettslag 1000TAKK 2023

 

1000TAKK til alle deltagende barn og unge

 

1000TAKK hadde over 400 barn og unge som deltok på hele ukestilbud med idrettsaktiviteter gjennom hele sommeren. Flere av ukene hadde lange ventelister, men mange av disse fikk også plass etterhvert når andre måtte melde forfall.

Vi så mange barn og unge være flinke til å passe på hverandre, inkludere i aktiviteter, finne nye venner og ikke minst delta aktivt i spennende idretter!

Tusen takk for at dere ville delta og for at dere bidro å gjør dette til en morsom opplevelse for hverandre!

Legg til din overskrift her

Noen bilder fra 1000TAKK 2023

Skroll til toppen
Rull til toppen