ØNSKER DU Å JOBBE MED IDRETT?

VI SØKER IDRETTSKONSULENT I 100% STILLING
 
Søknadsfrist: så snart som mulig – senest 25. november!
 
Idrettsrådet Stavanger er et organisasjonsledd i Norges Idrettsforbund og Olympiske komite. Idrettsrådet har mange arbeidsoppgaver og den som blir ansatt vil kunne prøve seg på mye forskjellig. Idrettsrådet har et tett samarbeid med idrettslagene. Vi er både samarbeispartner og vaktbikkje overfor Stavanger kommune slik at vi påser at idretten i kommunen blomstrer best mulig.
Vi samarbeider ellers mye med Rogaland Idrettskrets og øvrige organisasjonsledd i NIF. Det er mye møtevirksomhet og mobil, pc og hodet kan gå varmt, men gode kollegaer hjelper hverandre.
Den som blir ansatt vil i utgangspunktet ha sitt hovedarbeidsfelt innenfor Idrettspatruljen, men vil også jobbe en god del på de andre felt som sommertiltak, Idrettsdagen og Idrett+ Det må påberegnes at arbeidsoppgaver kan endres, da vi er en «levende» organisasjon som stadig utvikler oss. Din kompetanse og personlige egenskaper sammen med bedriftens behov vil vi koble på best mulig måte.
 
Se finn.no for full stillingsutlysning (søknadslink)
Skroll til toppen
Rull til toppen