Boksalg og boksnakk

Boksalget gir Idrettslag muligheten til å tjene penger på salg av boka «Idrettskongen». Boksnakket er et foredrag over temaet «Fra sofagris til Ironman» 23.februar.

Boksalg:
Norges Idrettsforbund melder om muligheten for idrettslag til å selge boka «Idrettskongen» som kommer i forbindelse med Kongens 75-årsdag 21.februar. Idrettslagene kan kjøpe boka for kr 249,- og selge den for kr 399,-, altså en fortjeneste på kr 150,- per bok. Det gis også mulighet til å levere tilbake bøker man ikke får solgt. For informasjon om bestilling m.m. se denne lenken.

Boksnakk:
Litteraturhuset Stavanger arrangerer boksnakk over temaet «Fra sofagris til Ironman». Det er Fred Arthur Asdal som vil snakke om boken «Hardt og langt – fra sofagris til Ironman». Dette skjer i kjelleren i Kulturbanken (gamle Norges Bank, Domkirkeplassen 3), torsdag 23.februar kl 20.00. Ved fremvisning av medlemskort i idrettslag går du gratis inn (ellers er det kr 100). Informasjon fra arrangøren finnes her. air max blancas

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen