Flott svømmetilbud

Stavanger Svømme Club er ett av byens idrettslag som gir et tilbud til barn og unge med ekstra behov. Les videre for å se hva klubben selv sier om dette tilbudet, som for øvrig støttes av Idrettsrådet gjennom Idrett+-ordningen.

Dette skriver Stavanger Svømme Club om sitt flotte tilbud: “Hver fredag er vi så heldige at vi får være sammen med en liten spesiell gruppe. De er så spesielle at de har et eget kursnavn, Barn med Spesielle Behov 😉  Dette er alle barn som har en ekstra utfordring i hverdagen. Men i bassenget er ikke dette et hinder.  Alle har lært å svømme og noen har sågar avansert til butterfly. Vi som er instruktører har også måttet bruke fantasien for å komme fram til nye løsninger slik at ungene skal lære å svømme. Vi er umåtelig stolte av dem og det som vi får til sammen.»

Idrettslag som ønsker å starte lignende tilbud kan søke Idrettsrådet om støtte til arbeidet. Du kan lese mer om Idrett+ her. zapatillas air max

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen