Nordisk Idrettsutveksling

Vennskapsbyene Esbjerg, Eskilstuna og Jyväskylä kommer til Stavanger for å delta på den Nordiske Idrettsutvekslingen.

Fra Torsdag 28.juni til mandag 2.juli går den Nordiske Idrettsutvekslingen av stabelen her i Stavanger. Dette er et årlig arrangement som hvert år rulleres på sted og idrett. I år er det 38. i rekken og årets idrett er tennis.

Under dagene i Stavanger vil ungdommene fra Stavanger og vennskapsbyene få muligheter til å ikke bare konkurrere i tennis, men også stifte bekjentskap med andre tennisinteressert ungdom, samt oppleve Vikings flotte kamp mot Rosenborg (inkl minikonserten med Mods) og Jærens fascinerende flate landskap.

Selve tenniskampene spilles i Stavanger Tennishall fredag og lørdag mellom kl 0900 – 1600. catalogo de pandora

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen