Bli mé på kunnskapsturné!

Torsdag 20. september kommer «Idrettsforbundets kunnskapsturné» til Stavanger. Sarah Louise Rung er en av foredragsholderne, sammen med blant andre Stig Inge Bjørnebye.

Norges Idrettsforbund og Norsk Tipping inviterer til «Idrettsforbundets kunnskapsturné 2012» for syvende år på rad og 20.september er turen kommet til Stavanger. Årets tema er «Idrettsglede for alle» og det vil holdes foredrag om barne- og ungdomsidretten, mangfold, inkludering, verdier og lagarbeid.

Av foredragsholdere som kommer er vår nybakte paralympiske mester Sarah Louise Rung, Stig Inge Bjørnebye og Sarah Jaber.

Tid og sted er torsdag 20.september kl. 18-21, i Stavanger Forum. Det er gratis inngang og enkel servering. Påmelding skjer via Rogaland Idrettskrets’ nettsider og fristen er 10.september. pagina oficial de pandora

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen