Vinnerne av Kommunalt idrettsstipend 2012 ble feiret

Vinnerne av Kommunalt idrettsstipend 2012 ble feiret på Hansons Minde torsdag kveld. Så vel utøvere, dommere som trenere kunne vise til en rekke imponerende prestasjoner fra 2011.

De ti vinnerne av Kommunalt idrettsstipend 2012 ble feiret med en markering på Hansons Minde torsdag 27.september. Leder i kommunalstyret for kultur og idrett, Sissel Knutsen Hegdal (H), sto for den høytidelige overrekkelsen av diplom til vinnerne.

I forbindelse med overrekkelsen av diplomet presenterte hver enkelt hva de hadde oppnådd i 2011. Og det var en meget imponerende rekke prestasjoner vi fikk høre om. Det er ingen tvil om at det ligger mye hardt arbeid bak disse og det blir spennende å følge alle som en videre i karrieren.

Kommunalt idrettsstipend deles ut i samarbeid mellom Idrettsrådet Stavanger og Stavanger kommune. Årets vinnere mottar et stipend på kr 10 000.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stolte stipendvinnere: Bak (f.v) – Ståle Berthuelsen (Nord-Jæren Danseklubb), Geir Svendsrud (dommer i Siddis SK – am. fotball), Tormod Hausken Jacobsen (Stavanger Sykleklubb), Sissel Knutsen Hegdal (prisutdeler og leder i kommunalstyret for kultur og idrett), Arne Martin Hagen (trener i Stavanger Badmintonklubb) og Dorthea Faa Hviding (Stavanger Tennisklubb). Foran (f.v.) – Kristoffer Borsheim (Stavanger Rugby Klubb), Agnes Rollheim Larsen (Stavanger Karateklubb) og Lotte Miller (Madla Svømmeklubb).

Stipendvinnere som ikke var tilstede: Mathias Trettenes (Stavanger Ishockeyklubb) og Asbjørn Skogen (Stavanger Roklub). joyeria pandora

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen