Jenter i fokus

Idrettsrådet Stavanger har en tilskuddsordning som heter «Jenter i Fokus» som ønsker å legge ekstra til rette for at det sosiale aspektet ved jenter og idrett skal få en større og bedre rolle. Her kan du lese om hva ett av lagene som er med holder på med.

Vi er J16 fra tjensvoll FK som var så heldige å få være med på jenter i fokus prosjektet. Disse midlene som vi har fått tildelt har vi brukt på mye kjekt, for å få opp litt av det sosiale samværet utenom på fotballbanen.

Vi har vært på flere restaurant besøk, noe som jentene syns er veldig stas å få gå på sammen. Vi har  arrangert quiz kveld med noe god kveldsmat. Og ikke for å glemme en kjempe suksess vi hadde med utekino med alt som hører til.

Vi gleder oss også til etter påske da har vi bestilt en bowlingkveld, hvor vi skal konkurrere individuelt, dette tror vi kan bli bra.

Til slutt har vi tenkt på en telttur til våren hvor vi skal ha en type teambuilding, med grillkos på kvelden. Dette er noe vi alle ser frem til.

Jentene har hatt stort utbytte av å kunne bruke disse ekstra midlene til noen sosialtiltak utenfor fotballbanen. Vi er en gjeng jenter som er fra alder 14-16 år så veldig fint og viktig at vi kan gjøre andre ting sammen. Alt dette hadde vi ikke fått til uten denne støtten vi har fått fra jenter i fokus.

Vi er veldig takknemlige for dette..

 

Mvh Ine Aarre Halvorsen
Lagleder oficialairmax

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen