IDRETTENS ILDSJELPRIS 2014

Årets Ildsjelpris går til en person som har vært medlem av sitt idrettslag siden 1964, det betyr at personen har vært medlem i 50 år i år. I løpet av denne tiden satt Ildsjelen mer eller mindre sammenhengene i idrettslaget styre frem til 2005. I tillegg drev han aktivt med sin idrett frem til 1995.

Ildsjelen har i 50 år glødet for sin idrett og gjør det fortsatt.  Ildsjelen har også hatt flere verv innenfor idretten utover sin egen klubb, til fremme for idretten.
Ildsjelprisen går til en person som lever og brenner for idretten sin. Han har aldri mottatt lønn for den jobben han har gjort og har aldri ønsket noe blest om seg og sin rolle.  Han arbeider stille og rolig, men med et intenst engasjement for håndballidretten.
Han er æresmedlem i Viking Håndballklubb og har også fått håndballregionens fortjenestemedalje.
Idrettens Ildsjelpris 2014 går til Viking Håndballklubbs bauta:  Arne Johnsen
 
Idrettens Ildsjelpris ble første gang utdelt i 2010 og er en årlig kåring og hedring av de mange ildsjelene som idretten er helt avhengig av. Det er Stavanger kommune og Idrettsrådet som på vegne av hele idretten i Stavanger tildeler idrettens Ildsjelpris.

michael kors bolsos rebajas

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen