Foredrag på Hansons Minde 22.1

Idrettsrådet inviterer til foredrag med Helge Gudmundsen på Hansons Minde onsdag 22.januar kl. 18.00. Meld deg på nå!

Onsdag 22.januar kommer Helge Gudmundsen til Stavanger og vil holde foredrag på Hansons Minde. Gudmundsen er kjent fra NRK Radio, men har også trent et fotballag for utviklingshemmede de siste 18 årene (Flatås Lions i Trondheim), og det er dette han bygger mye av sitt foredrag rundt.

Foredraget er tematisk knyttet til stavangeridrettens arbeid for personer med ekstra behov for støtte/hjelp, men burde være interessant for alle som er interessert i idrett og i det å inkludere alle og enhver i idretten.

Gudmundsen er veldig engasjert og fanger lytteren fra første stund med sitt foredrag. Dette bør du få med deg!

Meld deg på ved å sende en e-post til post@idrettsraadet.no. Det er gratis inngang.

Les mer om foredragsholderen her. zapatillas air max

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen