Treningstider og kriterier

Onsdag for en uke siden ble det avholdt allmøte om nye treningstidskriterier på Hansons Minde. Ved kommende tildeling vil imidlertid de gamle kriteriene gjelde, og Stavanger kommune vil fordele tidene.

Onsdag 29.1 ble det avholdt allmøte på Hansons Minde for å vedta idrettens anbefaling til nye treningstidskriterier. Som kjent må endelig vedtak gjøres i kommunalstyret for kultur og idrett (KKI) før nye kriterier kan tas i bruk. Neste KKI-møte er 12.februar. Dette kommer imidlertid for sent for å kunne ta i bruk nye kriterier ved kommende tildeling.

Med andre ord vil de «gamle» treningstidskriteriene gjelde ved kommende tildeling. Det betyr også at alle idrettslag må søke på samme måte som de har gjort før, og søknaden skal sendes til Stavanger kommune. Søknadsfrist for innendørsanlegg er dermed 1.mars som før. Idrettsrådet sendte tirsdag denne uka ut informasjon om dette til alle idrettslag på vegne av kommunen. Les dette informasjonsskrivet her.

Som mange vet foretok Idrettsrådet fordelingen av treningstider på utendørsanlegg denne sesongen, og planen var at Idrettsrådet også skulle ta over fordelingen av treningstid i haller. Det ble derfor inngått en avtale mellom Stavanger kommune og Idrettsrådet om treningstidsfordeling, en avtale som innebar at Idrettsrådet skulle få kr. 100 000 for arbeidet. Kommunen ville imidlertid ikke betale dette beløpet i 2014 og Idrettsrådet anser dermed avtalen som brutt. Derfor er altså treningstidsfordelingen nå tilbake på kommunens bord. michael kors handtasche

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen