Idrettspatruljen + Kannik Skole = Curling

8. og 9. klassinger fikk instruksjon i curling av erfarne instruktører fra Stavanger Curlingklubb.

Kannik Skole svarte kjapt «ja» da Idrettspatruljen inviterte til Stavanger Ishall for å prøve curling. Ungdommene klarte seg godt på de 4 curlingbanene hvor de fikk en innføring i utstyr og begreper samt lærte teknikk og taktikk. Til slutt ble de inndelt i lag og fikk prøve seg som skip og kosterer i spill. Det ble mye morro, mestring og litt knall og fall, men det hører med.

Ungdommene syntes dette var kjempe kult og lærerne ville gjerne har mer av Idrettspatruljen, da også med tanke på andre idretter og for flere klasser på disse trinnene. Forhåpentligvis ga dette mersmak for enkelte av ungdommene og et ønske om å lære og mestre mer på curlingbanen.

Her er noen bilder fra de 2 dagene.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

canada goose kinder

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen