Auglend skole prøver golf

Elever fra ungdomstrinnet på Auglend skole prøvde golf med god veiledning av Stavanger Golfklubb, fredag 23. mai 2014.

Det var en entusiastisk gjeng fra ungdomstrinnet på Auglend som troppet opp på golfbanene til Stavanger Golfklubb på fredag. Samtlige hadde aldri prøvd golf «på ordentlig» bortsett fra minigolf og var veldig ivrige på å få til slagene. Instruktøren ga elevene en grundig gjennomgang av alt fra sikkerhet og hensyn som må tas når man ferdes på en golfbane til teknikker og grep for å gjennomføre et slag. Det var veldig god stemning på driving rangen etterhvert som man både traff og ikke traff ballen.

Under er noen stemningsbilder og her kan man lese om flere besøk i regi av Idrettspatruljen. 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

canada goose jacke herren

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen