Utdeling av Idrettsstipend 2014

Årets vinnere av kommunalt idrettsstipend møtte til feiring og utdeling av diplom på Hansons Minde torsdag 11. september. Stipendet er på kr. 10 000.

Vinnerne av kommunalt idrettsstipend ble invitert til feiring på Hansons Minde. Sammen med familiemedlemmer ble de gjort stas på med mat og kake, samt fruktfat som seg hør og bør for seriøse idrettsfolk.

Med beskjedenhet presenterte hver enkelt hvilke resultater de kunne vise til i 2013, men man kan ikke annet enn la seg imponere av den lange rekken av meritter vinnerne har i bagasjen. Idrettsrådet Stavanger og Stavanger kommune er stolte over vinnerne som er flotte ambassadører for kommunen og stavangeridretten.

For å se listen over hvem som mottok stipend i 2014 trykk her.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

canada goose sale

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen