Innkalling til Årsmøte

Idrettsrådets årsmøte avholdes torsdag 19.mars, klokken. 18.00 på Hansons Minde.

Alle idrettslag kan stille med 2 representanter hver, hvis begge kjønn er representert. Vi ber om at styreleder/daglig leder melder inn idrettslagets representanter per e-post (post@idrettsraadet.no) innen 13.mars.

Hvis man ikke er påmeldt på forhånd må man medbringe bekreftelse på representasjon fra idrettslagets styre eller styreleder/daglig leder til årsmøtet. Dette gjøres for å lette organiseringen og registreringen i forbindelse med årsmøtet.

Informasjon om årsmøtet ble sendt ut til alle idrettslag 15.1.2015.

Viser for øvrig til Idrettsrådets lov for hvilke oppgaver som tilligger årsmøtet, og hvilke bestemmelser som gjelder. canada goose outlet

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen