Lokale utøvere til Europalekene

Fem lokale utøvere er tatt ut til å representere Norge i Europalekene i juni. Det er Olympiatoppen som sto for uttaket.

Europalekene er et mesterskap for sommeridretter som arrangeres for første gang i år i Baku, Aserbajdsjan. Lekene skal arrangeres hvert fjerde år og er bygget opp over samme lest som andre kontinentale mesterskap, som for eksempel Samveldelekene (The Commonwealth Games) og Asia-lekene.

Det er tatt ut 5 utøvere fra idrettslag i Stavanger: Stian Skjerahaug (Stavanger Turnforening), Bettina Alstadsæther (karate), Lotte Miller (Stavanger Triathlonklubb), Erik Årsland Gidskehaug (Madla Svømmeklubb), og Sven Erik Bystrøm (Stavanger Sykleklubb). Vi gratulerer med uttaket og ønsker lykke til.

Europalekene arrangeres 12.-28.juni. canada goose sale damen

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen