Jenter i Fokus 2015/2016

Jenter i Fokus er en tilskuddsordning som gir økonomisk støtte til lag/treningsgrupper som ønsker å legge ekstra til rette for at det sosiale aspektet ved jenter og idrett skal få en større og bedre rolle. Det er nå vedtatt hvem som vil få støtte 2015/2016.

Hvert år tildeler Idrettsrådet ut støtte til lag/treningsgrupper som satser ekstra på jenter, med mål å beholde jentene lenger i idretten og oppnå større fokus på det sosiale. I år er det 6 lag/treningsgrupper som vil motta støtte på 15.000,- hver. Alle lag som mottat støtte må blant annet gjennomføre minst 8 sosiale samlinger, uten tilknytting til egen idrettsaktivitet, en overnattingstur og medarbedersamtaler med alle utøvere med mer. For mer detaljer om kriteriene for Jenter i Fokus, finner du her.

I år var det mange gode søkere, over 18 lag/treningsgrupper som søkte om støtte. Det var ingen lett jobb å plukke ut de 6 lagene, men Idrettsrådet har besluttet å gi følgende lag/treningsgrupper støtte:

  • IL Skjalg J15+
  • Ishockeyklubben Stavanger JU15, 1 div kvinner
  • Stavanger Orienteringsklubb, sO jentene
  • KFUM Stavanger, håndball J14
  • Madla IL, fotball J14
  • Hinna Håndballklubb, J14

 

Vi ønsker lykke til med satsingen, det blir spennende å følge lagene/treningsgruppene gjennom 2015/2016. michael kors tasche blau

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen