Nye hjemmesider og ny APP

Moderne hjemmesider

Endelig har vi nå fått oss nye moderne hjemmesider. De gamle sidene var umoderne og tungvinte å administrere. Nå har vi de beste forutsetningene til å være langt mer aktive på sidene, noe vi håper vil øke besøkene på sidene betraktelig. Her ligger det masse nyttig informasjon og vi har nå også fått søknadskjema, som dere kan skrive rett inn på og videresende direkte til vår postkasse. Dette gjelder booking av Hansons Minde og Idrettspatruljen, samt alle typer tilskuddsordninger. Sidene skal ellers være levende, med ukentlige nyheter samt et fast spalte som vi kaller » skråblikk» der vi kvesser blyanten litt.

Vi har app

Vi har fått vår egen APP som eneste Idrettsråd i Norge. På APP’en ligger alt samlet: hjemmesider, facebook, twitter, instagram. I tillegg er det en genial chatte-funksjon, der vi har kategorisert forskjellige brukergrupper. Chatte-funksjonen er gratis i bruk, kommer som en push-melding og fungerer i praksis som en sms. Her vil vi også sende ut noen påminnelser om søknadsfrister og andre viktige saker og meldingen vil da plinge inn på din mobil.  I og med at vi har kategorisert i grupper målstyrer vi de meldinger vi sender ut, til de aktuelle, derfor smart å hake av den/de gruppe(r) du hører til. Mer info om vår APP finner du nederst på førstesiden.

Hjelp oss å bli bedre

Vi stiller nå med moderne hjemmesider, egen APP med chattefunksjon, søknadsskjemaer direkte på nett, facebook, twitter og instagram. Vi håper dere setter pris på moderniseringen og bruker oss på de medier som måtte passe dere. Vi tar mer enn gjerne i mot både ris, ros og forslag til forbedringer.
Hilsen Hans Roger, Karianne og Arne nike air max 1

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen