Vinnerne av idrettsstipend ble feiret

Vinnerne av årets idrettsstipend ble feiret på Hansons Minde sist torsdag.

Idrettsrådet inviterte de ti vinnerne av kommunalt idrettsstipend 2016 til en markering på Hansons Minde sist torsdag, 22.september. Her fikk de utdelt et diplom som det synlige beviset på at de har mottatt idrettsstipend i 2016.

Nestleder i kommunalstyret for kultur og idrett (KKI), Bjarne Kvadsheim, sto for utdelingen sammen med leder i Idrettsrådet Stavanger, Jørn Nielsen.

– Dere er flotte representanter for Stavanger, roste Kvadsheim, og pekte på at idrettsutøvere som presterer på toppnivå nasjonalt og internasjonalt er noen av de beste representantene Stavanger kan få.

I tillegg til vinnerne var både familiemedlemmer og klubbrepresentanter til stede.

Idrettsstipendet deles ut på grunnlag av oppnådde resultater foregående år og er et samarbeid mellom Idrettsrådet Stavanger og Stavanger kommune. Stipendet er på kr 10 000 og gikk i 2016 til følgende utøvere: Johan Lokna (Stavanger Taekwondo Klubb), Mathias Boge (Viking FK), Thomas S. Ognedal (Stavanger Sykleklubb), Izak Sussmann (Stavanger Vektløfterklubb), Karoline Pedersen (Ishockeyklubben Stavanger), Mike Lubsen (IL Skjalg), Truls Aamodt (Stavanger Roklub), Aksel Kr. Olsen (Stavanger Golfklubb), Marius Galta Ferkingstad (Viking Stavanger HK) og Eivind Bjelland (Madla Svømmeklubb)

F.v: Thomas S. Ognedal, Izak Sussmann, Mathias Boge, Karoline Pedersen, Johan Lokna, Truls Aamodt og Mike Lubsen. Ikke til stede: Aksel Kr. Olsen, Eivind Bjelland og Marius G. Ferkingstad.
F.v: Thomas S. Ognedal, Izak Sussmann, Mathias Boge, Karoline Pedersen, Johan Lokna, Truls Aamodt og Mike Lubsen. Ikke til stede: Aksel Kr. Olsen, Eivind Bjelland og Marius G. Ferkingstad.

air max 90

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen