Utdeling av kommunalt Idrettsstipend 2018 på Hansons Minde!

Torsdag 13. september mottok 10 idrettsutøvere i Stavanger idrettsstipend for sine idrettsprestasjoner i 2017. Gruppen omfatter utøvere på aldersbestemt landslagsnivå innen lagidretter, individuelle norgesmestere i sine årsklasser og ungdommer med større prestasjoner i nordisk/europeisk sammenheng. Diplom ble utdelt av nestleder i kommunalstyret for kultur og idrett Bjarne Kvadsheim og leder i styret for Idrettsrådet Stavanger Jørn Nielsen

Idrettsutøvere som ble tildelt idrettsstipend i for prestasjoner innen idrett i 2017. Fra venstre til høyre øverst: Arild Maka, Håkon Biserød Vengnes, Ellen Undset (på vegne av Karen). Nederst fra venstre til høyre: Solveig Smistad, Marthe Cecilie Willumsen, Anette Snørteland Jensen, Sondre Auklend og Helle Oppedal. Ikke tilstede: Karen Undset, Jens Petter Turøy og Torgeir A. Helgeland Bentsen

Idrettsrådet Stavanger gratulerer alle som fikk utdelt diplom og stipend:

Anette Snørteland Jensen – Vardeneset Ballklubb
Marthe Cecilie Willumsen – Madla svømmeklubb
Jens Petter Turøy – Madla svømmeklubb
Helle Oppedal Nor-39Stavanger Seilforening – Barne og ungdomsavdelingen
Sondre Auklend – Viking Fotballklubb
Karen Undset – Stavanger Roklub
Torgeir A. Helgeland Bentsen – Stavanger Vektløfter Klubb
Solveig Smistad – Stavanger Vektløfter Klubb
Håkon Biserød Vengnes – Stavanger Roklub
Arild Maka – Gausel Judoklubb

Ønsker alle utøvere lykke til med videre satsing i sine idretter!

Følg med på Idrettsrådet Stavanger sin hjemme- og Facebook side for flere nyheter og oppdateringer om idretten i Stavanger!

Skroll til toppen
Rull til toppen