Vinner av Skoleklassekonkurransen på Idrettsdagen 2020

 

Idrettsdagen 2020 ble en stor suksess med over 3000 besøkende. 

35 idrettslag deltok på aktivitetsmessen i Stavanger Idrettslag, og publikum fikk mulighet til å prøve seg på et bredt spekter av idretter.

Noen av de representerte idrettene nedenfor:

skating – bowling – svømming – skyting – fekting – badminton – innebandy – vektløfting – roing – friidrett – golf – håndball – rugby – rullestolrugby – vektløfting – turn – klatring – cheersport – dans – karate – aikido – judo – kickboksing – ishockey – hinderløype – bordtennis – bueskyting – volleyball – cricket – tennis – ju jitsu – seiling

 

 

I forbindelse med Idrettsdagen 2020 arrangerte Idrettsrådet Stavanger, for første gang, SKOLEKLASSEKONKURRANSEN for alle barne-, ungdoms- og videregående skoler.

Premien for den klassen som stilte med flest deltagere var en sommeravslutning for skoleåret som slutter i 2020. Da stiller IDRETTSPATRULJEN med aktiviteter, mat og drikke for den idrettsinteresserte klassen.


På selve Idrettsdagen var det 34 skoler som ble representert i konkurransen og mange elever og klasser som stilte opp sammen, både for å bli med i konkurransen og for å oppleve det kjekke mangfoldet av idrett i byen!

Klasse 7C fra Kvernevik Skole stilte med ALLE 23 elever i klassen på Idrettsdagen 2020 sammen med kontaktlærer Karoline Hauge. Tidlig lørdag 11. januar møtte alle klassekameratene opp samlet og reiste til Stavanger Idrettshall for å ta del i arrangementet.

Tilbakemeldingene fra klassen var at de storkoste seg med de mange forskjellige idrettene og fikk absolutt mersmak for å prøve andre!

Torsdag 13.02.2020 fikk 7C besøk fra Idrettspatruljen med en presentasjon om idretten i Stavanger og nyheten om at de hadde vunnet – som vist i vedlagt video var de veldig fornøyd med sin egen innsats og premien!

IDRETTSRÅDET STAVANGER GRATULERER KLASSE 7C MED PREMIE OG SER FREM TIL SOMMERAVSLUTNINGEN!

Skroll til toppen
Rull til toppen