Støtte til dugnadsprosjekt

Gjensidige-stiftelsen opplyser om muligheten for lag og organisasjoner til å søke om midler til dugnadsbasert arbeid. Årets tema er «forebyggende». Søknadsfrist er 15.september.

Ideen med Gjensidige-stiftelsen hevdes å være «å bidra til et sunnere, tryggere og mer aktivt Norge». I alt skal ca. 15 millioner kroner fordeles på Vestlandet til ca. 100 lokale prosjekter. Årets tema er «forebyggende», det vil si at forebyggende tiltak vil bli prioritert høyt når tilskudd skal gis.

Ifølge Gjensidige-stiftelsen øker sjansen for å få støtte hvis man tenker litt utradisjonelt og hvis man greier å gjøre rede for hvordan man ønsker å 1) få med personer med flerkulturell bakgrunn, 2) inkludere de som ofte faller utenfor og som sitter hjemme, og 3) løse oppgaver som krever samspill på tvers av organisasjoner eller bydeler.

Søknadsfrist er altså 15.september. For mer info og utfylling av søknadsskjema, se Gjensidige-stiftelsensnettsider. air max 97

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen