Støtte til allmennyttige formål

Det eksisterer flere stiftelser som fordeler midler til allmennyttige formål, herunder idrettsformål. 20.oktober går fristen ut for å søke om midler fra Sparebankstiftelsen SR-bank.

Sparebankstiftelsen SR-bank melder om muligheten til å søke om midler til allmennyttige formål. Prioriterte områder er blant annet «barn og unge», «oppvekstmiljø» og «idrett». Det burde bety at idrettslag har gode sjanser til å hente ut noe fra potten på totalt 5 millioner kroner.

For øvrig kan man lese på stiftelsens hjemmesider at «gavetildelingene skal bidra til lokalt engasjement og utløse egeninnsats i prosjektene. Gavene skal inspirere enkeltpersoner, foreninger og lag til å dra i gang nye og gode initiativ som vil gi effekt på en større gruppe i lokalsamfunnet.»

Søknadsfrist er 20.oktober og mer informasjon samt søknadsskjema finner du på stiftelsens nettsider. pagina oficial de pandora

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen