Idrettsrådets skrivekorps

Vi søker ungdommer som er interessert i idrett og liker å skrive litt. Idrettsrådet søker ungdommer (helst to fra hver bydel, men ikke et krav) i ungdomsskolealder som er interessert i idrett og som har lyst til å skrive litt om hva som rører seg av idrett i sin bydel.

Vi ønsker skriftlige innlegg fra hver ungdom/bydel ca. 5-6 ganger i året. Du vil få store friheter til hva du vil skrive om, det eneste kravet vi har er at det er idrett/fysisk aktivitet det handler om. Vi ønsker 1-2 ungdommer i hver bydel. Hvis to er enige om å samarbeide i en bydel, så er det helt ok. Resultatet vil bli presentert på hjemmesiden vår idrettsraadet.no og Idrettsrådets facebookside m.m.
Det kan også være at du/dere blir spurt om å være med på andre aktiviteter som Idrettsrådet har ansvar for og du vil ha mulighet til å komme med innspill/meninger i idrettsaker utover å skrive innlegg.

Du vil få noe betaling for hvert innlegg som du bidrar med, endelig sum er ikke avklart helt, det vil bl.a. avhenge av hvordan vi skal gjøre dette arbeidet og vi vil ha de som er interessert til å komme med sine meninger før vi bestemmer oss endelig. De interesserte/utplukkede vil bli innkalt til et møte i desember.

Vi vil gjerne ha en kort presentasjon av deg som du sender til Idrettsrådet Stavanger på e-post adressepost@idrettsraadet.no. Skriv kort ned hva du heter, hvorfor du vil bli med på dette og hvem du eventuelt vil samarbeide med. Fint hvis du også skriver noe om du disponerer eget kamera eller ikke. Har du en mobil/iphone med ok kamera så kan også dette benyttes. Hvis det er flere interesserte enn vi har bruk for, kan bli en utplukking.

Frist for å søke er fredag 23.nov

Ta gjerne kontakt med Idrettsrådet Stavanger 4000 23 99 hvis det er noe du lurer på. nike air max

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen