Aktivitetskveld for Jenter i Fokus

Over 60 jenter møtte opp til “Jenter i Fokus”-samlingen i Sørmarka Arena sist fredag. Der fikk de prøve seg på curling, klatring, kunstløp og radiostyrte biler. Det så ut som jentene hadde en kjekk kveld.

Ti lag deltar i Idrettsrådets “Jenter i Fokus”-satsing og fredag var de samlet til “kick-off” for årets sesong. Jentene fikk gleden av å benytte seg av flere tilbudene som finnes i Sørmarka Arena. Gruppen ble delt i to der den ene halvparten fikk begynne med curling, mens den andre halvparten fordelte seg på de andre aktivitetene. Etter ca. 45 min byttet de.

På curlingisen ble det noe knall og fall, men jentene kom seg på beina fort. I klatreveggen føk den ene etter andre som edderkopper til topps. På bilbanen luktet det svidd av underlaget; jentene visste å trykke inn gassen! Og det var en estetisk nytelse å se på da jentene prøvde kunstløp.

Bratte Rogalands Venner, Stavanger Kunstløpklubb, Sørmarka Curlingklubb og Stavanger Modellbilklubb stilte med instruktører – stor takk til dere. Vi vil også takke Sørmarka Arena for å stille hallen eksklusivt til vår disposisjon, etter ordinær stengetid. nike air max hombre

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen