Oppvisningskamp i tennis

Stavanger Tennisklubb avholder en oppvisningskamp i tennis den 4.desember til inntekt for Kreftomsorg Rogaland og Unicef

Fra Stavanger Tennisklubb:

Jeg slutter som klubbdirektør i Stavanger Tennisklubb ved utgangen av året, dette etter 3 spennende og begivenhetsrike år i Norges største Tennisklubb. Nye spennende oppgaver venter  hjemme i Danmark. Jeg ønsker  å markere dette med en stor festlig Tennisgalla der tennissporten viser seg frem fra sin beste side, først og fremst overfor Stavanger men også for resten av Norge.

Det er derfor med stor glede vi kan fortelle at Wimbledonmesteren i double 2012 – danske Frederik Løchte Nielsen – har sagt ja til å stille opp til Tennis Galla i Stavanger. Her vil han sammen med den norske mester i single 2012 Joakim Bjerke og de to lokale elitedivisjonsspillere Rickard Holmstrøm og Cezar Johansen spille en oppvisningsdouble. Og innen doublen vil Løchte Nielsen og Bjerke spille et oppvisningssett. Dette vil være den største tennisbegivenheten i Norge på mange år.

Oppvisningsmatchen vil være et non-profitt arrangement, hvor hele overskuddet går til følgende to organisasjoner: Kreftomsorg i Rogaland og Unicef

Disse er valgt fordi Frederik er tett knyttet til Unicef og fordi Kreftomsorg gjør en fantastisk innsats for kreftrammede og deres familier. Dette opplevde jeg selv da jeg mistet min kone pga blodkreft i 2011

Thomas Wahl

Informasjon og plakat kan lastes ned her. air max blancas

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen