Serverkrasj

Vår IT-leverandør har hatt en serverkrasj noe som medfører at vi har mistet e-poster og kalenderoppføringer i perioden 17.juli-4.nov.

Dette betyr at det fort kan være henvendelser på e-post, bookinger i Hansons Minde, møter, etc som vi ikke har klart å fange opp. Vi prøver å rekonstruere så mye som mulig, men man vil jo aldri vite hva vi har fått med oss og hva vi har mistet. Dette er bare å beklage, men det er lite vi kan gjøre utover det vi allerede har gjort.

Vi ber derfor om at de som har booket i Hansons Minde og/eller ikke har fått svar på henvendelser på e-post om å ta kontakt slik at vi kan sjekke om vi har fått dette med oss. Dette gjelder kun dem som har sendt oss e-post eller booket/gjort endringer i bookinger i den aktuelle perioden 17.juli-4.nov.

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen