Søk om støtte fra stiftelser

Både Gjensidige-stiftelsen og Sparebankstiftelsen SR-Bank deler hvert år ut penger til gode formål. Fristene for å søke er henholdsvis 15. og 19.september.

Gjensidige-stiftelsen gir støtte til gode formål innenfor trygghet og helse. Dette er noe av kjernen i det idretten står for og det burde derfor være mulig for idrettslag å hente noe her. Tiltakene må være forebyggende og aktivitetsskapende.

Det oppfordres spesielt til å søke innenfor temaet «barn og unges oppvekstvilkår» denne gangen, opplyser Gjensidige-stiftelsen på sine nettsider. Der finner du også informasjon om søknadsprosess m.m.

Sparebankstiftelsen SR-Bank deler også ut penger til gode formål. Tiltak innenfor friluftsliv, samfunnssikkerhet og oppvekstmiljø vil bli prioritert denne gang. Søknadsfrist her er 19.september. Flere idrettslag fra Stavanger mottok støtte ved forrige tildeling. Oversikt over tidligere mottakere, og mer informasjon om søknadsprosessen finnes på stiftelsens nettsider. nike air max 90 mujer

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen