Utdeling av Idrettsstipend 2013

Årets vinnere av kommunalt idrettsstipend møtte i går til feiring og utdeling av diplom på Hansons Minde. Stipendet er på kr. 10 000.

Vinnerne av kommunalt idrettsstipend var i går invitert til feiring på Hansons Minde. Sammen med familiemedlemmer ble de gjort stas på med mat og kake, samt fruktfat som seg hør og bør for seriøse idrettsfolk.

Man lar seg imponere av den lange rekken av meritter vinnerne har i bagasjen. Med beskjedenhet presenterte hver enkelt hvilke resultater de kunne vise til i 2012, og prisutdeler Bjarne Kvadsheim (Sp, nestleder i kommunalstyret for kultur og idrett) understreket hvor stolte Stavanger kommune er over vinnerne, og pekte på at de er flotte ambassadører for kommunen og stavangeridretten.

Lagbilde5

(F.v: Tim Samuelsen, Bjarne Kvadsheim, Hannah Sofie Perrens, Rasmus Martinsen, Ida Ingebrigtsen, Trygve Aarrestad, Alisia Anderssen, Håvard Katle Fjon, Martin Vidstein)

(Kunne ikke møte: Petter Mikalsen, Jorge Blas Roa)

Kommunalt idrettsstipend deles hvert år ut til ti vinnere, og stipendet er på kr. 10 000. Ikke bare utøvere, men også trenere/ledere og dommere kan søke om stipend. I år var det ni utøvere og én trener som fikk stipend.

Årets stipendiater:

Petter Mikalsen Stavanger Golfklubb
Hannah Sofie Perrens KFUM Stv. Volleyball
Martin Vidstein Stv. Taekwon-Do Klubb
Alisia Anderssen Stv. Judoklubb
Håvard Katle Fjon Stv. Seilforening
Ida Ingebrigtsen NJS Danseklubb
Rasmus Martinsen Viking FK
Tim Samuelsen Madla SK
Trygve Aarrestad Stavanger Roklub
Jorge Blas Roa (trener) Stv. Capoeiraklubb

oficialairmaxonline

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen